EPDM

Bij het duurzaam bouwen wordt steeds meer bewust gekeken naar de materiaalkeuze. EPDM is een synthetisch rubber welke veel in de duurzame bouw wordt gebruikt. Je kunt hierbij denken aan het bedekken van een huis, schuur, garage of carport. EPDM is blijvend elastisch van -35 graden tot +120 graden Celsius, daarnaast is het ongevoelig voor uv-straling. Het materiaal kent een zeer lange levensduur en is daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij. EPDM wordt op dit moment beschouwd als één van de duurzaamste dakbedekking en neemt daarom enorm in populariteit toe. Het materiaal is geschikt voor zowel hellende als platte daken. Een bijkomend voordeel is dat EPDM niet wordt gebrand maar koud wordt verlijmd. Hierdoor is er tijdens het aanbrengen van het materiaal geen enkele kans op brandgevaar.

EPDM in dakgoten

Heeft u lekkage in uw dakgoot? Dit kan gemakkelijk opgelost worden met EPDM. DB Dakbedekkingen bedekt uw goot met EPDM rubber. Door deze duurzame beschermlaag worden lekkages direct verholpen en is uw dakgoot weer voor lange duur bestand tegen zure regen en andere weersinvloeden.
Wat zijn de voordelen van EPDM in uw Dakgoot?
  • Het heeft een gemiddelde levensduur van 50 jaar;
  • Het is onderhoudsvrij;
  • Goedkoper dan een nieuwe zinken goot;
  • Ongevoelig voor weersinvloeden;
  • Blijft elastisch bij temperatuurschommelingen;
  • Bestendig tegen wortels;
  • De bestaande goot kan blijven zitten.

Bent u opzoek naar een EPDM specialist in Dordrecht, Breda, Zwijndrecht of Papendrecht? DB Dakbedekkingen is de specialist in EPDM rubber. DB Dakbedekkingen is ook landelijk actief. Hebt u vragen over de verschillende mogelijkheden van EPDM, of bent u benieuwd naar de kosten van EPDM of wilt u een offerte opvragen? Neem dan gerust contact op met DB Dakbedekkingen en laat u adviseren door één van onze dakdekkers.

Bekijk de andere dakdekkers diensten die DB Dakbedekkingen levert in Dordrecht, Breda, Zwijndrecht en Papendrecht.
Bel DB Dakbedekkingen