Zinkwerk

Is uw zinkwerk van uw dakgoot of het zinken dak aan vervanging toe? Bij DB Dakbedekkingen bent u op het juiste adres. DB Dakbedekkingen levert diverse zinkwerk toepassingen op maat voor uw dak –en dakgoot.

Wat zijn de voordelen van zinkwerk?

Zinkwerk heeft een zeer lange levensduur en het materiaal is 100% recyclebaar, waardoor het niet schadelijk is voor de natuur. Ook is het zeer onderhoudsvriendelijk. Zinkwerk is dus een ontzettend duurzame oplossing. Een ander voordeel is dat er op het zinkwerk een patineerlaag vormt. Deze patineerlaag biedt een beschermde functie tegen verschillende weersinvloeden.
Tot slot is een enorm voordeel van zink dat het een materiaal is wat zich gemakkelijk laat bewerken. Het is hierdoor enorm geschikt voor diverse gevel –en dak toepassingen. Zinkwerk zorgt ervoor dat de details van uw woning of kantoor weer een echte blinkvanger worden en sluit perfect aan bij iedere woonstijl.
DB Dakbedekkingen levert zinkwerk op maat in Dordrecht, Breda, Zwijndrecht en Papendrecht. Wilt u advies van onze specialist? Of bent u benieuwd naar de prijzen van zinkwerk? Neem dan gerust contact op met DB Dakbedekkingen en wij helpen u graag verder.
Bekijk de andere dakdekkers diensten die DB Dakbedekkingen levert in Dordrecht, Breda, Papendrecht en Zwijndrecht.
Bel DB Dakbedekkingen